pinky and the brain

5/23/2005

My "worst" one (and not my "number" one)

apo to in.gr:
"Αυτό που χρόνια τώρα ονειρευόμασταν έγινε πραγματικότητα: Την πρώτη θέση στον 50ό διαγωνισμό της Eurovision, στο Κίεβο της Ουκρανίας, κατέκτησε η χώρα μας με την Έλενα Παπαρίζου και το My Number One του Χρήστου Δάντη και της Ναταλίας Γερμανού.

Το My Number One κατέκτησε την κορυφή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, αποσπώντας συνολικά 230 βαθμούς. Η πρωτιά αυτή φέρνει τη διοργάνωση τού 2006 στην Αθήνα.

«Δείξαμε το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας. Αυτό το πρόσωπο το αγαπούν όλοι. Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας» δήλωσε συγκινημένη η μεγάλη νικήτρια."

Το διαβάζω αυτό και τρελλαίνομαι. Τρελλαίνομε που "χρόνια τώρα ονειρευόμασταν" να κατακτήσουμε την πρώτη στην Eurovision...και έτσι η Ευρώπη είναι το σπίτι μας. Μα είναι ποτέ δυνατόν; Είναι ποτέ δυνατόν να πιστεύουμε ότι μέσω αυτού του άθλιο διαγωνισμού "δείξαμε το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας"; Η κατάσταση της χώρας αυτής είναι hopeless.
Γιατί μόνο εμείς τα πιστεύουμε αυτά. Αμφιβάλλω αν ένας πολιτικός (σοβαρός ή μη) ή επιχειρηματίας της Ευρώπης θα αλλάξει τη γνώμη του για την Ελλάδα λόγω της Helena. Και αν την αλλάξει, θα είναι προς το χειρότερο...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home