pinky and the brain

4/28/2006

γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια


κάθε μήνα που πληρώνομαι και βλέπω το αποδεικτικό πληρωμής με τις κρατήσεις τσαντίζομαι. τσαντίζομαι όχι επειδή σε απόλυτο νούμερο οι κρατήσεις είναι πολλές - αλλά επειδή αναλογίζομαι what i get in return για όλα αυτά τα χρήματα που μου στερούνται. και όχι μόνο αυτά που λαμβάνω ως δημόσια αγαθά είναι για τα μπάζα αλλά επιπλέον υπάρχουν όλοι αυτοί οι αργόσχολοι, οι δήθεν προοδευτικοί και επιφωτισμένοι οι οποίοι μου τα τρώνε για να ξύνονται. υπάρχουν και τα λαμόγια που απλώς μου τα τρώνε.

2 Comments:

At 11:07 AM, Blogger artfarted said...

Στην Ελλάδα η φοροδιαφυγή και η φοροκλοπή αν και παράνομες,πρέπει να αντιμετωπίζονται ως πράξεις ηθικά, οικονομικά και πολιτικά ορθές. Η Οικονομική θεωρία λέει ότι το χρήμα πρέπει να επενδύεται προς μέγιστη απόδοση. Η διαχείριση όμως των εσόδων από τους Έλληνες κρατικοδίαιτους πιθήκους είναι μνημείο αδιαφάνειας, σπατάλης, απάτης, αδικίας, υποκρισίας, κατάφορης κατάχρησης εξουσίας και εξόφθαλμης λοιδορίας προς το "λαουτζίκο" από τους κρατικούς πραιτοριανούς που κρύβονται πίσω από το θαμπό μανδύα του δήθεν δημοκρατικού καθεστώτος.

Γι αυτό η με κάθε έξυπνο τρόπο άρνηση συνεισφοράς στον λεγόμενο κρατικό κορβανά είναι, θεωρώ, ναι μεν πράξη απληστίας από τους ρηχούς και κοντόφθαλμους πολίτες αλλά από τους συνειδητοποιημένους είναι αμιγής πολιτική συμπεριφορά και μάλιστα επιστημονικά τεκμηριωμένη.

 
At 2:16 AM, Blogger Urfurslaag said...

Ρίχτα Πίνκυ!
Και εσύ Μπρέιν!

:)

 

Post a Comment

<< Home