pinky and the brain

1/10/2007

i can't wait to touch this


ο steve jobs ξαναγράφει ιστορία με το iphone. talk about separating the man from the boys... ο τύπος είναι έτη φωτός μπροστά

3 Comments:

At 4:02 PM, Blogger libertarian said...

I cant wait to multi-touch this ;-) Σίγουρα θα το implementάρουν και σε Mac αυτό ή σε κάποιο tablet mac. Με χάλασε μόνο ότι δεν έχει κάμερα εμπρός.

 
At 4:15 PM, Blogger Ανδρέας said...

Είδα προ ολίγου ολίγου το keynote. Εκπληκτικό προϊόν. Το multitouch interface είναι επανάσταση. Ό,τι περίπου ήταν το ποντίκι για τους υπολογιστές.

Μελλοντικά θα δούμε εκδόσεις με 3G και κάμερες μπροστά. Ο SJ ανέφερε κάτι σχετικό στην αρχή.

Είναι φυσικό να κόψουν κάποια features στην αρχή και για λόγους μείωσης του κόστους. Σκεφτείτε πως ήταν το iPod όταν ξεκίνησε και πώς είναι τώρα 5 χρόνια μετά. Τα ίδια θα δούμε και για το iPhone.

To Nokia 6680 smartphone πάντως που έχω ώρα και για το οποίο πλήρωσα 250 Ευρώ πριν 9 μήνες φαίνεται ήδη σαν φτηνή μπακατέλα μπροστά του.

Είμαι σίγουρος πως έχει χτυπήσει συναγερμός σε Nokia, Sony Erricson και λοιπούς και αναρωτιέμαι αν θα βρουν ικανοποιητικό τρόπο να απαντήσουν.

 
At 10:08 AM, Blogger pinky and the brain said...

είναι τελείως psychedelic το multi-touch, τέλειο!
νομίζω ότι τώρα δημιουργήθηκαν δύο κατηγορίες: κινητό και iphone. δηλαδή, μόλις έπαψε να έχει και πολύ μεγάλη σημασία αν κάποιο κινητό είναι nokia, motorola, sony ericsson, etc. ή είναι iphone ή είναι all other

 

Post a Comment

<< Home