pinky and the brain

10/25/2006

η συνωμοσία των μετρίων

η συνωμοσία ως εξήγηση για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και με τα οποία δεν συμφωνούμε είναι ελληνικό σπορ. ωστόσο, να δικαιολογεί ένας προπονητής με βάση τη συνωμοσία (των κριτών) τις αποτυχίες ενός αθλητή του, όχι μόνο δεν τιμά τον προπονητή αλλά πόσο μάλλον και τον αθλητή (ο οποίος και αυτός με τη σειρά του πιστεύει στις συνωμοσίες εναντίον του εδώ και καιρό).
επιπλέον, να θεωρείς ότι "αποδέκτες λαθών στη βαθμολογία ήταν όλοι οι αθλητές μας" είναι πολύ πέρα από ανοησία και είναι πλέον γελοιο. και τέλος, ο προπονητής δηλώνει "περιμένω να δω οι ιθύνοντες τι θα κάνουν και εάν δεν υπάρξει αντίδραση δεν θα πω ότι δεν είναι καλοί επαγγελματίες θα πω ότι είναι ανθέλληνες". χαίρε ελληνικό πνεύμα αθάνατο....
kathimerini

2 Comments:

At 1:13 PM, Blogger S G said...

ε βεβαια οταν η επιτυχια μερικων αθλητων εγινε υμνος στα ελληνικα γονιδια στην ψυχη μας και στην #@$# του τσολια, λογικο ειναι οταν χανουμε να ζητανε επεμβαση του κρατους. Μηπως θα πρεπε να στειλουμε και τον στρατό?

 
At 2:07 PM, Blogger Ανδρέας said...

Θα ήταν πιο εύκολο να κρίνω αν είχα δει τα προγράμματα.

Σε αυτά τα αθλήματα πάντως έχει ανεβεί το επίπεδο από πολλές χώρες και γίνονται πάντα κάποιες αδικίες. Το ότι συνομότησαν όλοι οι κριτές πάντως για να αποκλειστεί η Ελλάδα είναι σίγουρα υπερβολή.

Το ότι το κοινό αποδοκίμασε τοyς κριτές δεν λέει τίποτα. Πολλοί αθλητές επιλέγουν εύκολες και ασκήσεις που τις εκτελούν πολύ καλά δίνοντας πολύ καλή εντύπωση στο κοινό. Τέτοια προγράμματα όμως βαθμολογούνται χαμηλά ακόμη και αν εκτελεστούν άψογα.

 

Post a Comment

<< Home