pinky and the brain

9/02/2005

where are the donation bracelets now?

a wonderful article from spiegel online, aug. 31, titled "Kicking Hurricane Victims While They're Down"

http://www.spiegel.de/international/0,1518,372425,00.html

4 Comments:

At 10:39 AM, Anonymous Anonymous said...

Ελάχιστης σημασίας το άρθρο.

Αν ο Trittin αναφερόταν αποκλειστικά στα περί global warming, η κριτική που του γίνεται είναι σωστή - the jury is still out on that link. Αλλά η πρόταση

"The American president has closed his eyes to the economic and human damage that natural catastrophes such as Katrina -- in other words, disasters caused by a lack of climate protection measures -- can visit on his country."

μπορεί να αναφέρεται κάλλιστα και σ' αυτό. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της αμερικανικής κυβέρνησης για τα απίστευτα που συμβαίνουν τις τελευταίες 3 μέρες στη NOLA.

Για τη χλιαρή συμπαράσταση από το εξωτερικό θα συμφωνούσα απόλυτα, αν δε διάβαζα πράγματα όπως αυτό.

 
At 11:31 AM, Blogger pinky and the brain said...

το να λέμε ότι οι ηπα φταίνε για την καταστροφή του katrina (λόγω global warming) είναι σαν να λέμε ότι οι ηπα φταίνε για την τραγωδία στη γεφυρα στο ιράκ (πράγμα που ισχυρίζεται η κυβέρνηση του ιραν!). άσχετο τελείως

 
At 12:52 PM, Blogger Oneiros said...

το να λέμε ότι οι ηπα φταίνε για την καταστροφή του katrina (λόγω global warming)
Δεν νομίζω πως ισχυρίστηκε κανείς ευθέως κάτι τέτοιο. Για το ότι ευθύνεται όμως η κυβέρνηση Bush για τις περικοπές στον προϋπολογισμό του Μηχανικού των ΗΠΑ για αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή, μάλλον δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο Bush ψεύδεται ασύστολα (ή τελεί υπό ψευδαισθήσεις κι εγκληματική άγνοια) όταν λέει "I don't think anybody anticipated the breach of the levees" (Washington Post, 15/9/04, Natural Hazards Observer, 2/11/04).

είναι σαν να λέμε ότι οι ηπα φταίνε για την τραγωδία στη γεφυρα στο ιράκ
Θα συμφωνούσα μαζί σου ότι ακούγεται παράλογο, αν η τραγωδία δεν συνέβαινε σε μιά χώρα που τελεί υπό στρατιωτική κατοχή, και όπου αντάρτικα / τρομοκρατικά χτυπήματα συμβαίνουν κάθε μέρα.

 
At 2:55 PM, Anonymous Anonymous said...

Pinky μάλλον δε διάβασες προσεκτικά το σχόλιό μου. Με κάλυψε ο Αστέρης.

 

Post a Comment

<< Home