pinky and the brain

5/08/2007

what europe needs more of...

4 Comments:

At 12:34 AM, Blogger Elias said...

Θα έλεγα ότι η Ευρώπη χρειάζεται σίγουρα περισσότερους ηγέτες -πραγματικούς ηγέτες. Ο Σαρκ είναι σίγουρα ένας απ' αυτούς.
Από κει και πέρα, τηρώ στάση αναμονής.

 
At 10:36 PM, Blogger pinky and the brain said...

ο sarkozy είναι σκληροπυρηνικός και ομολογουμένως έχει κάποιες κοινωνικά συντηρητικές απόψεις. ωστόσο, συμφωνώ με πολλά από αυτά που υπερασπίζεται. επιπλέον, αυτό το πολύ "σοσιαλίζων" έχει καταντήσει λίγο βαρετό και ο sarkozy είναι σίγουρα μια καλή απάντηση. θα δούμε...

 
At 7:30 PM, Blogger Elias said...

Και κάτι ακόμα: όταν είσαι απ' έξω απ' το χορό, εύκολα εμφανίζεσαι σκληροπυρηνικός. Άν όμως γίνεις Πρόεδρος της Γαλλίας, η στάση σου μπορεί ν' αλλάξει.
Νομίζω ότι η Ευρώπη έχει κλείσει πια τον σοσιαλδημοκρατικό της κύκλο και αρχίζει να πηγαίνει προς φιλελεύθερες κατευθύνσεις. Ίσως να 'ναι καλύτερα έτσι.

 
At 8:44 AM, Blogger pinky and the brain said...

οπωσδήποτε είναι καλύτερα έτσι. η ευρώπη έχει διάφορα θέματα να αντιμετωπίσει σε κοινωνικό επίπεδο, σε οικονομικό επίπεδο και στην καινοτομία - με εξαίρεση γενικώς της σκανδιναβικές χώρες, οι άλλες χώρες χρειάζονται να ξαναεπισκεφτούν τις στρατηγικές που ακολουθούν και στους 3 αυτούς αλληλένδετους τομείς. ο sarkozy τουλάχιστον μοιάζει αποφασισμένος, περισσότερο αποφασισμένος από τους προκάτοχούς του, από την αντίπαλο του και γενικώς από πολλούς ηγέτες της ευρώπης οι οποίοι παλεύουν να μείνουν στην εξουσία διαιωνίζοντας το status quo

 

Post a Comment

<< Home